2941849

Σκάνδαλο με τα γήπεδα τένις

tennisΣύμφωνα με τον επικεφαλή της Αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι, Δημήτρη Τσατσαμπά

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Χαϊδάρι, Δημήτρης Τσατσαμπάς, με νέα ανάρτηση στο blog της παράταξης του, καταγγέλει σχετικά με τα γήπεδα τένις δίπλα στο αθλητικό κέντρο στο Δάσος:

Σκάνδαλο πρώτο.

Κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο κατασκευής τους, κανείς δεν γνωρίζει πως έγινε η ανάθεση του έργου, κανείς δε γνωρίζει πως πληρώθηκαν και πόσο. Όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι αυθαίρετα, παράνομα και με αδιαφάνεια. Στις καταγγελίες μας στο δημοτικό συμβούλιο η τεχνική υπηρεσία του δήμου δήλωσε άγνοια για το έργο ενώ η δημοτική αρχή δεν έδωσε καμία απάντηση.

Σκάνδαλο δεύτερο.
Αμέσως μόλις κατασκευάστηκαν, παραχωρήθηκαν για χρήση και εκμετάλλευση στον σύλλογο αντισφαίρισης Χαϊδαρίου, όπου η πρόεδρός του ήταν ταυτόχρονα και πρόεδρος του δημοτικού αθλητικού οργανισμού και δημοτική σύμβουλος της διοίκησης Μαραβέλια.  Οι Χαϊδαριώτες μπορούν να παίξουν τένις στα γήπεδα αυτά, μόνο αν πληρώσουν στο συγκεκριμένο σύλλογο.

Το μοναδικό λοιπόν έργο της δημοτικής αρχής στα 6 χρόνια που διοικεί το δήμο είναι παράνομο και αδιαφανές και έγινε για να εξυπηρετήσει συμφέροντα δικών της ανθρώπων. Αυτή είναι η δημοτική αρχή Μαραβέλια και όσοι συνεχίζουν να την στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα  είναι συμμέτοχοι  και συνυπεύθυνοι σε αυτές τις πρακτικές της.


Metrocity banner1

Banner-p-peristeri---gia-metrocity

Evexia-Banner new

BannerYgeia-on-time-gia-p-peristeri